Intercodam Studio Amstelveen

Intercodam is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor bouwmaterialen, nu zijn zij uitgegroeid tot trendsetter in de wereld van exclusieve tegels, sanitair & keukens. In 2019 heeft Intercodam het predicaat Hofleverancier in ontvangst mogen nemen. In de studio is Intercodam te vinden met keukens van onder andere Arclinea en apparatuur van Gaggenau en Miele, maar ook met prachtige tegels van bijvoorbeeld Ariostea & sanitair van Orta.

Door de verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse collecties weet Intercodam door haar creatieve personeel telkens weer combinaties samen te stellen die stuk voor stuk uniek zijn. Intercodam presenteert met trots een aantal exclusieve merken waar zij de klant graag mee inspireren en verrassen. Intercodam levert uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige producten. Vanuit passie voor design wordt er altijd gezocht naar nieuwe inspirerende trends. Intercodam speurt bekende en onbekende fabrieken af om te blijven verrassen met unieke producten die u niet snel ergens anders vindt. Intercodam is altijd in ontwikkeling en bezig met mooie innovatieve toekomstplannen en nieuwe concepten.

Intercodam is bij Co van der Horst in Amstelveen gevestigd op de 1e verdieping met een bijzondere collectie tegels, natuursteen, sanitair & keukens.

Contact

Intercodam Studio Amstelveen
Website: intercodam.com
Telefoon: 020 – 645 39 29

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst