KUNST + CO galerie

Kunst in huis. KUNST + CO heeft een ruime ervaring in het geven van kunstadvies. Zowel bij bedrijven als particulieren zijn collecties gevormd en aangevuld. Kunstadvies is, buiten het zoeken naar de juiste kunstenaars, in ons geval ook de juiste combinatie vormen met het interieur.

Maar het mixen en matchen tot een mooi resultaat is niet het moeilijkste. Het gaat er om de verbinding te maken tussen de persoon en zijn omgeving. Luisteren en kijken zijn sleutelwoorden om te zorgen dat een uniek resultaat tot stand komt.

Onze hedendaagse collectie is een aangename balans tussen toegankelijke kunst en minder algemeen werk. Dit kan zijn van jonge talenten, maar ook van gevestigde artiesten uit binnen- en buitenland. De prijzen van onze collectie lopen daardoor ook uiteen.

www.kunstenco.nl

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.