Interior design:
Flexform Amsterdam

Partners:
Co van der Horst
Flexform Amsterdam

Producten:
Sofa Lifesteel
Sofa Crono
Coffee table Este
Coffee table Zefiro
Side table Arthur
Bar stool You
Dining table Arthur
Bed Newbridge
Armchair Ortigia outdoor
Coffee Table Fly outdoor

Interieurproject | Flexform Amsterdam

Flexform design aan het Amsterdamse IJ

Flexform Amsterdam beschikt over een team van getalenteerde Interior Designers die graag hun passie voor Italiaans design van Flexform met u delen. Zij kunnen assisteren met ontwerptekeningen, voorstellen voor meubelen en materialen, inkoopbegeleiding en coördinatie van de aflevering en installatie.

Dit interieurproject, uitgevoerd door Flexform Amsterdam, bereikt een intieme sfeer door het vakkundig toepassen van verfijnde kleuren en materialen met een gemeenschappelijk thema: tinten aquamarijn groen. In de woonkamer met grote ramen is de Lifesteel sofa geplaatst, gestoffeerd in duifgrijs Nabuck en opgefleurd met aquamarijnfluwelen kussen. Dezelfde kleur die het ronde carpet en de bekleding van de Crono sofa terugkomt.

De bijzet-/salontafels Este en Zefiro werden in het midden van de loungeruimte geplaatst, terwijl naast de Crono sofa een Arthur-bijzettafel uit de Flexform Mood-collectie staat, met het blad in weelderig verde Alpi-marmer. Uit de Flexform Mood-collectie vind je in de eetkamer de spectaculaire Arthur-tafel omringd door You-eetkamerstoelen. In de slaapkamer vinden we het Newbridge bed en op het balkon met zicht op de gracht, is een hoekje gecreëerd met de Ortigia Outdoor fauteuils en Fly Outdoor bijzettafel.

Flexform Amsterdam Flagship Store

Na onder meer New York, Londen, Sydney, Shanghai, Tokyo en Hong Kong heeft Amsterdam z’n eigen Flexform Monobrand Store met het nieuwe Flexform thema ‘Home at Last’ als uitgangspunt. Deze spectaculaire ‘design hub’ werd ontwikkeld in samenwerking met Co van der Horst. Met ruim 550 m2 is de winkel de grootste Flexform presentatie in Europa.

Aan de Beethovenstraat toont Flexform Amsterdam de actuele collectie meubelen en accessoires van iconen als Antonio Citterio, Joe Colombo, Rodolfo Bonetto en Cini Boeri.

Flexform Amsterdam wordt gerund door Co van der Horst. Geniet van een Italiaanse Buscaglione espresso of Newby Tea en vertel ons over uw interieurwensen. Schikken onze openingstijden niet? Het is geen probleem om buiten openingstijden een afspraak te maken.

© Copyright - Co van der Horst