Interior designers:
Denise Galjaard
Wendy Gruter (styling)

Partners:
Co van der Horst
Kunst+Co

Merken:
Dedar
Frankly Amsterdam
Walter Knoll
Cassina
Rimasedio
Minotti
Christophe Delcourt
Leolux
Rubelli Casa
Porta Romana
Brand van Egmond
Lasvit
CTO
Stofnagel
Guaxs
Vitra

Fotografie:
Henny van Belkom

Interieurproject

Home Couture penthouse in Wassenaar

De interieurprojecten die Co van der Horst oplevert laten zich kenmerken door de persoonlijkheid en de levensstijl van de klant. Persoonlijke wensen worden omgezet in een op maat gemaakt interieur van de hoogste kwaliteit materialen, de beste toeleveranciers en een gevoel van ongekende klasse.

Voor dit penthouse in Wassenaar was de fuchia roze bank van de klant het uitgangspunt van Interior Designer Textiles Denise Galjaard om er één geheel van te maken. Het penthouse is bereikbaar via een statige entree naar de bovenste etage, waar de grote entree alle ruimtes met elkaar verbindt. Als statement is er voor deze ruimte een speciaal carpet ontworpen in samenwerking met Frankly Amsterdam, waar het fuchia accent uitloopt naar buiten. Het schilderij via Kunst+Co op de muur, speelt hier met de bloemachtige vorm van het carpet. Het bankje van Christophe Delcourt benadrukt vervolgens de organische elementen in de ruimte. Met veel oog voor detail zijn er keuzes gemaakt met betrekking tot het interieurtextiel, waaronder het behang, gordijnen en verf. Ook het plafond met de kroonluchter vormen een waar juweel. Via de dubbele deuren is er toegang tot de woonkamer en woonkeuken, waar de schitterende fauteuil van Minotti perfect matcht met de bestaande houten vloer van de klant. In het carpet is wederom een accent fuchia toegepast. Er is een aangenaam zitje gecreëerd voor de haard en om de tafel staan eetkamerstoelen van Minotti. Op de wand in de keuken is plek voor persoonlijke accessoires van de klant en de barstoelen aan het eiland vormen het favoriete plekje van de klant. Co van der Horst’s stylist Wendy Gruter verzorgde de finishing touch op gebied van accessoires voor dit kleurrijke penthouse.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst