Interieurproject | Co Development

Drie Inspiration Residences in Valley Amsterdam

Co Development is de business development afdeling voor projectontwikkelaars en makelaars. Kopers in het hogere segment verwachten meer luxe, wonen en werken vaker internationaal en zijn daarom op zoek naar turn-key woningen die voldoen aan alle eisen van deze tijd. Voor deze groeiende vraag in de markt is Co Development in het leven geroepen, waarbij makelaars en projectontwikkelaars in het gehele traject van A tot Z worden begeleid en ontzorgd.

Nieuwbouwproject Valley Amsterdam

Valley is een investeringsproject van RJB Group. Zij kozen Co van der Horst als preferred interior partner. Ter inspiratie heeft Co Development samen met Molteni&C drie luxe Inspiration Residences turn-key ingericht, variërend in stijl, sfeer en formaat (55 m2, 94 m2 en 119 m2). Voor alle 198 appartementen werden bovendien maatwerk kasten ontworpen en geplaatst en introduceerde Co Development in samenwerking met Valley een Interieur Lease Plan. Tot slot kregen alle bewoners een cheque cadeau voor 2 uur advies van een toegewijde interieurontwerper van Co van der Horst.

Co Development

Co Development wordt geleid door Ernst Faber. Tijdens zijn jarenlange ervaring in dit specifieke vakgebied in Londen werkte hij met diverse grote namen aan (internationale) projecten. “Londen liep een aantal jaar voor op de rest van Europa. Met name door de Brexit en de groeiende vraag naar luxe woonprojecten, merk ik dat we in Nederland naar hetzelfde niveau gaan. Bovendien is er in de laatste jaren in het hoogste segment veel gebouwd in de metropoolregio Amsterdam. In deze markt richten we steeds meer turn-key projecten in, dit onderscheidend vermogen trekt sneller de juiste kopers aan.”

Als makelaar of projectontwikkelaar op zoek naar een partner voor totale projectinrichting? Neem contact op met Ernst Faber om te informeren naar de mogelijkheden.

© Copyright - Co van der Horst