Interieurproject | Co Boutique

Stijlvolle jaren ’30 villa in Overveen

De interieurprojecten die Co van der Horst oplevert laten zich kenmerken door de persoonlijkheid en de levensstijl van de klant. Persoonlijke wensen worden omgezet in een op maat gemaakt interieur van de hoogste kwaliteit materialen, de beste toeleveranciers en een gevoel van ongekende klasse.

Deze prachtige onder architectuur verbouwde villa in Overveen werd ingericht door interior designer Renée Geers. Van high-end designmeubilair, verlichting tot het interieurtextiel. Een eye-cather is de grote ronde spiegel van Baxter in de entree van de woning. De eettafel van Van Rossum met acht eetkamerstoelen vormen het hart van de woonkamer en verbinden de leefkeuken met de stijlvolle zithoek. De master bedroom bevat onder andere een bed van Schramm en een chaise longue van Maxalto, waarbij de roestige kleur terugkomt in de unieke lamp van Porta Romana. Het behang, de vouwgordijnen en het carpet maken het luxe hotelkamergevoel compleet. Op de bovenste etage is een home office, wellness, lounge en mini gym gecreëerd. De in-house partners van Co van der Horst hebben de badkamers (Intercodam) en het beeld & geluid (Krijtenberg) verzorgd. De combinatie van oude en nieuwe ontwerpen en stijlen zorgt voor het gevoel van een warm familiehuis dat sereniteit en elegantie oproept.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst