Interior designer:
Laura Walther

Partners:
Co van der Horst

Merken:
Unifor
Vitra
Arco
Secto
Marset
Guaxs
Locherber
Serax
Lyngby

Fotografie:
Henny van Belkom

Interieurproject

Kantoorinrichting Ierland Toerisme

Wist je dat Co van der Horst niet alleen particuliere projecten verzorgt, maar ook zakelijke interieurprojecten? Onze team van interior designers bedenkt en ontwerpt omgevingen die passen bij de corporate identity van bedrijven, variërend van kantoorgebouwen tot hotels en restaurants. We nemen ook de inkoop, procesbegeleiding en het regelen van transport en installatie voor onze rekening, met behulp van ons eigen team van specialisten.

Een voorbeeld is het kantoor van Ierland Toerisme, gelegen in het souterrain van een pand in Oud-Zuid, ingericht door onze interior designer Laura Walther. Bij het entree is een gezellig zitje gecreëerd, waar gasten worden ontvangen met koffie en hun jassen kunnen ophangen aan de iconische ‘Hang It All’ kapstok van Vitra, uitgevoerd in de kleuren van St. Patrick’s Day, de Ierse feestdag. In de open ruimte bevinden zich vier werkplekken met bureaus van de Italiaanse leverancier Unifor en bureaustoelen van Vitra. Met behulp van halfhoge kasten is de ruimte gescheiden van de pantry, waar het team samen luncht. Achter de dubbele deuren is een kantoor ingericht, geschikt voor telefonische vergaderingen en informele gesprekken in de lounge. Tevens is er een vergaderruimte gecreëerd die plaats biedt aan zes personen. De kunstwerken aan de muur, de prachtige velours gordijnen en de aanvulling van designverlichting van merken zoals Marset en Secto maken het geheel compleet.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst