Interior designer:
Studio Co

Partners:
Co van der Horst
Room For Fire
Intercodam
Krijtenberg Sound & Vision

Merken:
Minotti
Flexform
Knoll
Lasvit

Interieurproject | Studio Co

Landelijk moderne woonboerderij met persoonlijk karakter

Het team van in-house interior design Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

Het interieur van deze landelijk moderne woonboerderij is ontworpen door Studio Co. Alles lijkt hier te kloppen, van het kleurgebruik tot de materiaalkeuze en vormen. De lounge bij de haard die is gecreëerd op een custom made carpet waarbij de kleuren in elkaar overvloeien, de stof op de fauteuil in de living die het tot een verrassend en uniek exemplaar maakt. De zachte vormen van de ovale eettafel en de spiegel in de hal, gecombineerd met het luxe behang en de zorgvuldig geselecteerde kunst. Een perfect voorbeeld van hoe antiek en modern met elkaar gecombineerd kunnen worden en een afspiegeling zijn van de persoonlijkheid van deze klant.

In-house Interior Design Studio Co

Studio Co is dé high-end ontwerpstudio wanneer je op zoek bent naar een vast aanspreekpunt voor je totale interieur. Onderscheidend in de persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen. Van de eerste schets tot het laatste detail.

Samen met de in-house partners van onze Boutique Concept Store realiseert Studio Co het gehele interieur, inclusief badkamer, keuken, smart home systemen, kunst en styling. Met meer dan 250 collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Dit doen we in samenwerking met ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs en een vaste crew van gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers.

© Copyright - Co van der Horst