Interior designer:
Chantal Koster-Vermeulen

Partners:
Room For Fire
Soares Parket
Krijtenberg Sound & Vision
Kunst + Co Galerie

Merken:
Minotti
Vitra
CC-Tapis
B&B Italia

Interieurproject | Studio Co

Luxueus penthouse met uitzicht op de Amstel

Het team van in-house interior design Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

Het interieurontwerp van dit penthouse is tot stand gekomen dankzij de expertise van interior designer Chantal Koster-Vermeulen. De kleuren in het project zijn geïnspireerd op het thema ‘Heavens Break‘. Op deze hoogte is lucht je omgeving, die iedere dag anders is. Het kleurenpalet op het moment dat het zonlicht door de wolken breekt, is de inspiratie geweest voor deze woning. In samenwerking met de in-house partners werden onder andere maatwerk vuuroplossingen, een parketvloer, kunst en het beeld & geluid verzorgd. Alles in dit appartement werd speciaal voor deze klant ontworpen en op maat gemaakt. Van de kastsystemen tot de plafondornamenten die de bijzondere vormen van de architectuur van het gebouw benadrukken. Deze vormen komen terug in het ontwerp van de haard, de doorgang tussen de hal en de eetkamer, maar ook in de meubels. Zo ontstaat er een perfecte harmonie.

In-house Interior Design Studio Co

Studio Co is dé high-end ontwerpstudio wanneer je op zoek bent naar een vast aanspreekpunt voor je totale interieur. Onderscheidend in de persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen. Van de eerste schets tot het laatste detail.

Samen met de in-house partners van onze Boutique Concept Store realiseert Studio Co het gehele interieur, inclusief badkamer, keuken, smart home systemen, kunst en styling. Met meer dan 250 collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Dit doen we in samenwerking met ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs en een vaste crew van gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers.

© Copyright - Co van der Horst