Interior designer:
Cynthia de Graaf

Partners:
Kunst + Co Galerie

Merken:
Minotti
Vitra
Frankly Amsterdam
Molteni&C

Interieurproject | Co Boutique

Modern jaren ’30 gezinswoning in Bussum

Het team van in-house interior design Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

Het interieurontwerp van dit statige appartement is tot stand gekomen dankzij de expertise van interior designer Chantal Vermeulen. In samenwerking met de in-house partners werden onder andere maatwerk vuuroplossingen, de keuken en badkamers en het beeld & geluid verzorgd. Alles in dit appartement werd speciaal voor deze klant ontworpen en op maat gemaakt. Van de kastsystemen tot zelfs een uniek glas-in-lood raam. De leefkeuken bevat onder andere een maatwerk eetbank en het aanrechtblad is gemaakt van Onyx. Opvallend is de ontvangstruimte die alle ruimtes met elkaar verbindt, met een prachtig afgewerkt plafond en indirecte verlichting, de gestoffeerde panelen en het natuurstenen ornament verwerkt in de parketvloer vormt het hart van het huis.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst