Interior designer:
Cynthia de Graaf

Partners:
Co van der Horst
Kunst + Co

Merken:
Minotti
Molteni&C
Vitra
CTO
Brokis
Little Greene

Interieurproject | Co Boutique

Modern jaren ’30 gezinswoning in Bussum

De interieurprojecten die Co van der Horst oplevert laten zich kenmerken door de persoonlijkheid en de levensstijl van de klant. Persoonlijke wensen worden omgezet in een op maat gemaakt interieur van de hoogste kwaliteit materialen, de beste toeleveranciers en een gevoel van ongekende klasse.

Interior designer Cynthia de Graaf heeft binnen dit interieurproject de wensen van haar klant doorvertaald in een jaren ’30 woning in Bussum. Het resultaat is een mix van kleuren, materialen en verschillende designmerken die samen een geheel vormen. Onder andere een bank van Minotti, de iconische Eames Lounge Chair van Vitra en een dining table van Molteni&C. De mix van klassieke ornamenten, moderne wandverlichting van CTO en wanden in een kleur van Little Greene zijn een zeer geslaagde combinatie. Dankzij de samenwerking met in-house partner Kunst + Co kreeg het interieur tot slot een persoonlijke touch.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst