Interieurproject | Co Boutique

Moderne rietgedekte villa met gastenverblijf en poolhouse

De interieurprojecten die Co van der Horst oplevert laten zich kenmerken door de persoonlijkheid en de levensstijl van de klant. Persoonlijke wensen worden omgezet in een op maat gemaakt interieur van de hoogste kwaliteit materialen, de beste toeleveranciers en een gevoel van ongekende klasse.

Dit totale interieurproject is tot stand gekomen dankzij de expertise van Co van der Horst’s interior designers Cynthia de Graaf en Denise Galjaard. In samenwerking met de in-house partners werden onder andere maatwerk vuuroplossingen, design keukens en badkamers, kunst en beeld & geluid verzorgd. Een uniek resultaat van high-end designmeubelen, verlichting en interieurtextiel toegepast in de woning van de familie, het gastenverblijf en de poolhouse.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst