Interior designers:
Chantal Vermeulen-Koster
Miryam Müller

Partners:
Co van der Horst
Aannemersbedrijf Schalkwijk B.V.
Soares Parket
Intercodam
Kluivers Behang

Merken:
Flexform
Cassina
CC-Tapis
Vitra
Dedar
Baxter
B&B Italia
Jan Kath
Pierre Frey
Vonder
Wall & Deco
Elitis
Romo
Vibia

Fotografie:
Henny van Belkom

Interieurproject | Studio Co

Een op maat gemaakt interieur met Japanse wellness

Het team van in-house interior design Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, esthetische begeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

Het interieur van de woning is ontworpen door interior designers Chantal Vermeulen & Miryam Müller en tot stand gekomen in samenwerking met aannemersbedrijf Schalkwijk B.V. en de partners van Co van der Horst. De volledige woning heeft een energietransitie doorgemaakt om het wooncomfort van klant zo optimaal mogelijk te maken én toekomstbestendig. Centraal in de woonkamer staat een sofa in hoekopstelling van de Italiaanse leverancier Flexform waar het gezin samenkomt. Er is een aparte zithoek gecreëerd bij de tv, waar het carpet van CC-tapis de show steelt. De doorkijkhaard verbindt de woonkamer met de ruimte waar de eettafel zich bevindt, met prachtig uitzicht op de tuin. Aan de muur hangt een uniek handgeknoopt wandkleed van Jan Kath. Het zorgvuldig ontworpen lichtplan met technische verlichting van Delta Light zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag de juiste (sfeer)verlichting hebt, dankzij de combinatie met het Dali-systeem.

In de hal is op de muur gekozen voor een behang met uitvergroot partroon van Wall & Deco en de Flamingo lampen van Vibia sluiten perfect aan bij de stijl van deze ruimte. De bovenverdieping bijna geheel voorzien van verfijnd maatwerk, speciaal voor deze klant ontworpen en uitgevoerd door meubelmaker Vonder. De master bedroom is uniek door het ontwerp, geïnspireerd op de warme herinneringen van de klant aan Japan. De prachtige tegels zijn geleverd via Intercodam, het behang is van Mark Alexander en de bathroom ensuite is in samenwerking met Andor Cohenno van Intercodam tot stand gekomen. De koppeling tussen interieur en exterieur is sterk voelbaar en zorgt voor een verbinding met ieder seizoen. Ook de kinderkamers zijn volledig op maat gemaakt door Vonder, met veel aandacht voor detail en persoonlijke wensen van de jongste bewoners.

In-house Interior Design Studio Co

Studio Co is dé high-end ontwerpstudio wanneer je op zoek bent naar een vast aanspreekpunt voor je totale interieur. Onderscheidend in de persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen. Van de eerste schets tot het laatste detail.

Samen met de in-house partners van onze Boutique Concept Store realiseert Studio Co het gehele interieur, inclusief badkamer, keuken, smart home systemen, kunst en styling. Met meer dan 250 collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Dit doen we in samenwerking met ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs en een vaste crew van gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers.

© Copyright - Co van der Horst