Interior designer:
Christopher Cardenas
Esther Oosterling (styling)

Partners:
Co van der Horst
Kunst+Co galerie
Krijtenberg Sound & Vision

Merken:
Molteni&C
Maxalto
Delcourt Collection
Cassina
Artifort
Pastoe
Porada
Knoll
Poltrona Frau
Vibieffe
Lasvit
Venicem
Moooi
Porta Romana
Vibia
Marset
Frankly Amsterdam
Luxaflex
Interstil
Pierre Frey
Jim Thompson
Elitis
Rubelli
Limited Edition
Jan Kath

Fotografie:

Henny van Belkom

Interieurproject

Moderne stadsvilla in Oud-Zuid

De interieurprojecten die Co van der Horst oplevert laten zich kenmerken door de persoonlijkheid en de levensstijl van de klant. Persoonlijke wensen worden omgezet in een op maat gemaakt interieur van de hoogste kwaliteit materialen, de beste toeleveranciers en een gevoel van ongekende klasse.

Deze stadsvilla in Oud-Zuid werd ingericht door Co van der Horst’s interior designer Christopher Cardenas. De leefkuil in de woonkamer vormt het hart van de woning en is gesitueerd rondom de haard. De grote bank van Maxalto is geschikt voor het hele gezin en de twee iconische fauteuils van Gio Ponti voor Molteni&C maken de zithoek compleet. Naast de haard hangt een wandmeubel met verlichting voor de mooie accessoires en het carpet geeft een kleurrijke knipoog. De eettafel is geschikt voor eindeloze avonden tafelen met familie en vrienden. Met maar liefst acht eetkamerstoelen en schitterende lampen van het exclusieve Venetiaanse merk Venicem. Een eye-catcher is de Hector kast van Molteni&C, die de grote ruimte gevoelsmatig opdeelt. Voor de kast is een zitje gesitueerd welke tevens kan fungeren als werkplek. De mondgeblazen glazen lampen boven het kookeiland zijn van de Tsjechische leverancier Lasvit, net als de Neverending Glory lampen boven de trap. Grenzend aan het dakterras is een kleurrijke lounge gecreëerd met een touch van Nederlands design. De Master Bedroom is de kers op de taart van deze moderne stadsvilla in Oud-Zuid.

Interieuradvies Service

Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze interior designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en ontwerpen.

© Copyright - Co van der Horst