Interior designer:
Chantal Vermeulen-Koster

Partners:
Co van der Horst
Room For Fire
Intercodam

Merken:
Minotti
Flexform
Knoll
Lasvit

Interieurproject | Studio Co

Statig appartement Amsterdam met indrukwekkend ontvangst

Het team van in-house interior design Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

Het interieurontwerp van dit statige appartement is tot stand gekomen dankzij de expertise van interior designer Chantal Vermeulen. In samenwerking met de in-house partners werden onder andere maatwerk vuuroplossingen, de keuken en badkamers verzorgd. Alles in dit appartement werd speciaal voor deze klant ontworpen en op maat gemaakt. De leefkeuken bevat onder andere een maatwerk eetbank en het aanrechtblad is gemaakt van Onyx. Het trappenhuis is natuurlijk dé eye-catcher van het huis. De handgeblazen armaturen (Neverending Glory) van Lasvit die in deze ruimte prachtig tot zijn recht komen wanneer het daglicht via het glas-in lood raam in deze ruimte een waanzinnig lichtspel geven.

In-house Interior Design Studio Co

Studio Co is dé high-end ontwerpstudio wanneer je op zoek bent naar een vast aanspreekpunt voor je totale interieur. Onderscheidend in de persoonlijke begeleiding, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen. Van de eerste schets tot het laatste detail.

Samen met de in-house partners van onze Boutique Concept Store realiseert Studio Co het gehele interieur, inclusief badkamer, keuken, smart home systemen, kunst en styling. Met meer dan 250 collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Dit doen we in samenwerking met ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs en een vaste crew van gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers.

© Copyright - Co van der Horst