Co van der Horst

Service en Onderhoud

Meer dan meubels alleen

Alles Wij zoeken alle stukken in onze winkel met grote zorg uit. Dan willen we natuurlijk ook dat ze helemaal goed op hun plek komen. Niet alleen de meubels dus, maar ook alles eromheen. Bij Co van der Horst pakken we de zaken dan ook graag serieus aan (hoewel we trouwens wel houden van een interieur met een knipoog).

Waar kun je bij Co op rekenen:

 • Interieuradvies van enthousiaste interieurarchitecten en -designers
 • Creatieve interieurvoorstellen, moodboards, licht-, kleur- en materiaalplannen
 • Een collectie die bestaat uit meer dan 220 designmerken
 • Een gordijnatelier met een grootse stoffencollectie en 100% ambachtelijk maatwerk
 • Maatwerk waar bestaande collecties niet toereikend zijn (en dat kan bij bijna alles: tafels, stoelen, banken, stoffen, gordijnen, enz.)
 • Samenwerking met partners voor turnkey projecten
 • Totaal projectmanagement:
  –  Orderbewaking op kwaliteit, kwantiteit en levertijd
  –  Centrale goederenontvangst en opslag in een geconditioneerd warehouse
  –  Transport in eigen beheer inclusief administratieve zaken rond internationaal transport
  –  Een toegewijd installatieteam dat bestaat uit meubelmakers en decorateurs. Die weten waar ze het over hebben.
  –  Eén aanspreekpunt (uw interieurstylist), die op de hoogte is van alles.

Outdoor winterservice

We merkten dat er vraag naar is, dus dan regelen we het. Tijdens de wintermaanden verzorgen wij voor onze klanten graag opslag en onderhoud van tuinmeubelen. Onze transportdienst haalt de meubelen bij u op en wij zorgen ervoor dat ze piekfijn schoongemaakt worden, uiteraard met de allerbeste onderhoudsproducten. De hele winter staan de meubels veilig op in ons eigen geconditioneerde magazijn. Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, komen wij alles weer brengen en installeren.*

*Speciaal voor outdoormeubelen die bij Co van der Horst zijn aangeschaft. De kosten bedragen € 25,00 per zitplaats per maand + € 150,00 transport. De bijbehorende schoonmaakservice is gratis. Bestelt u voor € 2.500,00 of meer aan outdoormeubelen, dan is de winterservice het eerste jaar kosteloos.

Onderhoud

Koopt u mooie outdoormeubelen, dan hebben ze de beste zorg nodig. Dat verlengt de levensduur namelijk aanzienlijk. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor passende onderhoudsproducten. U kunt ook het onderhoud laten uitvoeren door een van onze meubelmakers of decorateurs. Meer weten? Neem contact op met Arjen Imthorn. Hij licht graag de mogelijkheden toe.

 

Zijn de beschermdopjes van uw stoel versleten? Er is nu een eenvoudige manier om nieuwe dopjes te bestellen. Onze  partner floorfriendly verkoopt ze namenlijk in hun webshop. Goed voor uw stoel én uw vloer.

Co van der Horstlocatiestyling

Soms zijn er van die gelegenheden dat het er allemaal net wat feestelijker uit mag zien. Ga dan maar naar Co. Onze stylisten en huisbloemist Erwin Schoonmade maken van elke locatie iets prachtigs. Van uitbundige kleurexplosie tot sfeervolle soberheid en alles wat daar tussenin te vinden is. Het gaat erom dat het past bij de gelegenheid én bij u. Eerst gaan we om de tafel om alle wensen en het budget helemaal helder te krijgen en daarna komen we met een duidelijk voorstel. We gaan door tot u helemaal tevreden bent!

“Ons huis was een sprookje, wat hebben jullie onze stijl goed kunnen vangen. Jullie styling heeft er mede voor gezorgd dat ons feest een heel bijzonder feest werd.”

Maak een afspraak om eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Telefoon: 020 641 2505. 

Garantievoorwaarden

Ook als het om garantie gaat, zit u bij Co van der Horst goed. Wij hanteren de garantievoorwaarden die zijn vastgelegd bij het CBW.