Stage: HBO Business IT & Management

Ben jij een slimme ICT’er met een bedrijfskundige blik? Bouw je graag mee aan innovatieve software én wil je leren hoe jij met low-code software de ambities van een familiebedrijf in interieurdesign verder helpt? 

Op dit moment hebben wij een interessante stage voor analytisch sterke personen die houden van snel, maar gedegen, resultaat bieden met de modernste software.

In deze veelzijdige opdracht dagen we je uit om als deelnemer van ons projectteam ons te helpen onze bedrijfsprocessen te analyseren en te bouwen aan ons platform met bedrijfsbrede functionaliteit op het gebied van CRM, ERP, projectmanagement, servicemanagement en documentbeheer.

Wij zijn Co van der Horst, dé Boutique Concept Store met maar liefst 115 jaar ervaring op gebied van interieurdesign. Met een showroom van 10.000 m2 in Amstelveen en een flagshipstore op de Amsterdamse Zuidas bieden we ruimte aan meer dan 250 high-end interieurmerken. Full service op hoog niveau, daar geloven we in. In ons streven naar groei in kwaliteit willen we belangrijke stappen zetten in de verdere digitalisering van onze organisatie.

Ben jij klaar voor een uitdagende, innovatieve maar ook leuke stage? We maken graag nader kennis!

Wat ga je doen:

Samen met 3 medewerkers van Co van der Horst vorm je het projectteam. Hierin help je mee met het uitvoeren van de benodigde analyses en vertaal je de wensen van de gebruikers naar oplossingen. Je krijgt de mogelijkheid om zelf te programmeren in een low-code platform en je krijgt hier de nodige training in. In deze stage leer je dus zowel het analyseren van bedrijfsprocessen, projectmanagement én het programmeren. Een veelzijdige opdracht die je veel ruimte geeft voor eigen inbreng en die je een enorme schat aan ervaring oplevert voor de toekomst.

Wie ben jij?

Low-Code oplossingen hebben jouw interesse; hierin wil jij je verder ontwikkelen! Je houdt van nieuwe tools en technieken en maakt je dingen snel eigen. Je wilt kunnen ontdekken en proberen, net zolang tot het goed werkt. Je bent analytisch, accuraat en oplossingsgericht, je durft je mening te geven en kritische vragen te stellen. Je werkt zelfstandig, maar zoekt collega’s op waar nodig. Je bent sociaal en communicatief vaardig. Je volgt een opleiding HBO-ICT of Business IT.

Ook als je nog niet zoveel weet van low-code maar je hier wel in wilt ontwikkelen dan nodigen wij je uit om te reageren. Enige basiskennis in / met het programmeren is wel wenselijk. Voeg bij je sollicitatie een CV en je motivatie toe. Reageren t.a.v. Edwin van der Horst via edwin@vanderhorst.nl

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  © Copyright - Co van der Horst