Studio Co | in-house interior design studio:
Persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging bij totale interieurprojecten

Turn-key werkwijze van Studio Co

Het team van Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. De interior designers van Studio Co gaan niet uit van één vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant. Van grachtenpanden in Amsterdam, vakantiewoningen in de Alpen en de Côte d’Azur tot huizen, jachten en kantoren wereldwijd. Studio Co heeft een rijk portfolio aan hoogstaande ontwerpen.

Wat Studio Co uniek maakt?

Met meer dan 250 high-end collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Samen met de in-house partners van de Boutique Concept Store realiseert Studio Co een compleet interieur van A tot Z. Denk aan maatwerk vuuroplossingen, keukens, badkamers, tegels, parketvloeren, beeld & geluid, kunst en styling.

Naast een eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs heeft Studio Co een vast team met gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers. Daarmee kunnen zij een project turn-key opleveren inclusief schoonmaak en verse bloemen. Gedurende het traject van ontwerp tot oplevering heeft de klant één vaste contactpersoon. Daarnaast bewaakt de bouwkundige coördinator de voortgang, het budget en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Handpicked by Studio Co

De inrichting van de studio is handpicked en zorgvuldig bedacht door Chantal Vermeulen, manager van de Interior Design Studio Co. De basis is een visgraat vloer van marmer in combinatie met hout. De wanden, zes meter hoog, zijn bekleed met ‘carved wood’ en behang met grote grafische patronen. In de keuken, naar ontwerp van Vincent van Duysen, kun je genieten van een Italiaanse Tavola Calda, prosecco en uiteraard een espresso. De basis van alle keuzes is het uitgebreide stalenlab met alle mogelijke materialen die bij een inrichting toegepast kunnen worden. Ieder project van Studio Co wordt ‘live’ gepresenteerd op speciaal ontworpen podia.

Het team van Studio Co

Chantal Vermeulen
Manager Studio Co
chantal@vanderhorst.nl

Cynthia de Graaf
Interior Designer Studio Co
cynthia@vanderhorst.nl

Melissa Tabbers
Interior Designer Studio Co
melissa.tabbers@vanderhorst.nl

Carlijn Koning
Back Office Studio Co
carlijn@vanderhorst.nl

Recente projecten van Studio Co

© Copyright - Co van der Horst