Studio Co:
Persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging bij totale interieurprojecten

Turn-key werkwijze van Studio Co

Bij Studio Co gaan we niet uit van een vaste ontwerpvisie. Wij gaan uit van iedere individuele klant. Met meer dan 250 exclusieve collecties kunnen wij een onafhankelijk interieur voor u realiseren. Samen met de partners in onze Boutique Concept Store realiseren wij het gehele interieur. Waaronder maatwerk vuuroplossingen, sanitair, tegels, parketvloer, keuken, beeld & geluid, kunst en styling.

Naast ons eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs hebben wij een vaste samenwerking met vakkundige timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers. Daarmee kunnen wij een project turn-key opleveren inclusief schoonmaak en verse bloemen. Gedurende het traject van ontwerp tot oplevering heeft u één vast contactpersoon. Daarnaast bewaakt de bouwkundige coördinator de voortgang, budget en de kwaliteit van de werkzaamheden.

We nodigen je uit in onze ontwerpstudio

De inrichting van Studio Co is handpicked en exclusief uitgezocht door Jacqueline van Gogh en Chantal Vermeulen, interior designers bij Co van der Horst. De basis is een visgraat vloer van marmer in combinatie met hout. De wanden, zes meter hoog, zijn bekleed met ‘carved wood’ en behang met grote grafische patronen. In de keuken, naar ontwerp van Vincent van Duysen, kun je genieten van een Italiaanse Tavola Calda, prosecco en uiteraard een espresso.

De basis van alle keuzes is het uitgebreide stalenlab met alle mogelijke materialen die bij een inrichting toegepast kunnen worden. Ieder project van Studio Co  wordt ‘live’ gepresenteerd op speciaal ontworpen podia.

Team Studio Co

Jacqueline van Gogh 
Manager Studio Co
jacqueline@vanderhorst.nl

Chantal Vermeulen
Interior Designer Studio Co
chantal@vanderhorst.nl

Carlijn Koning
Sales Support Studio Co
carlijn@vanderhorst.nl

Projecten van Studio Co

Project Studio Co door Chantal

Project Amstelkwartier door Chantal

Project Kudelstaart door Jacqueline

Project aan het water door Jacqueline

Studio Co door Jacqueline en Chantal

© Copyright - Co van der Horst