Studio Co:
Persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging bij totale interieurprojecten

Turn-key werkwijze van Studio Co

Studio Co behoort tot de selecte groep interieur designers in de wereld die totaalprojecten realiseren. Van het interieurontwerp, bouwbegeleiding, stoffering tot aan de inrichting en styling. Dit onder de bezielende leiding van Chantal Vermeulen. Deze interior designer gaat niet uit van een vaste ontwerpvisie, maar uit van iedere individuele klant.

“Onze klanten zijn op zoek naar een huis met een open ontwerp, om lang in te leven. Ze hechten waarde aan kwaliteit en aan de persoonlijke omgeving als ze thuis zijn.”

Van grachtenpanden in Amsterdam, vakantiewoningen in de Alpen en de Côte d’Azur tot huizen, jachten en kantoren wereldwijd. Studio Co heeft een rijk portfolio aan hoogstaande ontwerpen. Het succes? Met meer dan 250 collecties in huis wordt exclusief maatwerk geleverd op internationaal topniveau. Samen met de in-house partners in onze Boutique Concept Store realiseert Studio Co een compleet interieur van A tot Z. Denk aan maatwerk vuuroplossingen, sanitair, tegels, parketvloer, keuken, beeld & geluid, kunst en styling.

Naast een eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs hebben wij een vaste crew van gerenommeerde timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers. Daarmee kunnen wij een project turn-key opleveren inclusief schoonmaak en verse bloemen. Gedurende het traject van ontwerp tot oplevering heeft u één vast contactpersoon. Daarnaast bewaakt de bouwkundige coördinator de voortgang, budget en de kwaliteit van de werkzaamheden.

We nodigen je uit in onze ontwerpstudio

De inrichting van Studio Co is handpicked en exclusief uitgezocht door Chantal Vermeulen. De basis is een visgraat vloer van marmer in combinatie met hout. De wanden, zes meter hoog, zijn bekleed met ‘carved wood’ en behang met grote grafische patronen. In de keuken, naar ontwerp van Vincent van Duysen, kun je genieten van een Italiaanse Tavola Calda, prosecco en uiteraard een espresso.

De basis van alle keuzes is het uitgebreide stalenlab met alle mogelijke materialen die bij een inrichting toegepast kunnen worden. Ieder project van Studio Co wordt ‘live’ gepresenteerd op speciaal ontworpen podia.

Recente projecten van Studio Co

Project Studio Co door Chantal

Project Amstelkwartier door Chantal

Project Kudelstaart door Jacqueline

Project aan het water door Jacqueline

Studio Co door Jacqueline en Chantal

© Copyright - Co van der Horst