The Mayor’s preferred interior designer

Co van der Horst feliciteert u met de aankoop van een woning in The Mayor!

Wij dragen met trots de titel ‘preferred interior designer’ van The Mayor. Co van der Horst in Amstelveen is een begrip in de designwereld: 10.000m2 woondesign onder één dak, het predicaat Hofleverancier, internationale clientèle, exclusieve samenwerkingen met prijswinnende ontwerpers en een liefde voor interieurtextiel. Met meer dan 115 jaar ervaring op het gebied van woondesign en textiel, kunnen wij iedere woonwens in vervulling laten gaan.

Professioneel interieuradvies cadeau

Wij weten als geen ander dat het inrichten van een nieuwe woning best een uitdaging kan zijn. Om u te helpen bij het maken van belangrijke keuzes, kunnen alle bewoners in The Mayor gebruik maken van het professionele advies door Co van der Horst. Of het nu gaat om de inrichting van de woning, stoffering, óf allebei:

Twee uur ‘Interior Design Time’ cadeau

Waar komt uw kunst het mooiste tot zijn recht? Passen de kleuren, stoffen en het meubilair bij elkaar? Het inrichten van een nieuwe woning best een uitdaging kan zijn. Om u daarbij te helpen krijgt u twee uur advies van een dedicated interior designer cadeau. Het adviesgesprek vindt plaats in de Boutique Concept Store van Co van der Horst, met meer dan 250 high-end interieurmerken in een showroom van 10.000 m2.

Inmeet service & stofferingsadvies cadeau

Co van der Horst heeft de meest uitgebreide hoogwaardige interieurtextiel collectie van Nederland, met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, vloerkleden en verf. The Mayor geeft u een inmeet service & stofferingsadvies cadeau bij Co van der Horst. Daar staat een adviseur klaar om u te helpen bij het kiezen en combineren van kleuren en materialen, de maatnemer doet vervolgens kosteloos het meetwerk in uw nieuwe woning.

Verzilver hieronder uw afspraak:

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst