Vacature: All-round controller

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als zelfstandige all-round controller binnen een dynamische luxury interior design omgeving van een warm familiebedrijf?

Solliciteer dan bij Co van der Horst

Als controller bij Co van der Horst houd je je met veel verschillende zaken bezig. In 2022 zijn we overgegaan naar geheel nieuwe software en wordt de (financiële) administratie grotendeels geautomatiseerd gevoerd. Hierdoor is het jouw taak om de gegevens en processen te controleren maar ook om mee te denken hoe we met de hulp van onze IT nog slimmer kunnen werken. Je werkt hierin samen met collega’s van verschillende afdelingen en vestigingen.

Welke werkzaamheden komen er gedurende de maand voorbij?

 • Controleren en afsluiten van de financiële administraties;
 • Opstellen dashboards / rapporten voor het management;
 • Initiëren van verbeterpunten in de (financiële) administratie;
 • Organiseren en deelnemen aan overleggen omtrent verbeteringen in automatisering;
 • Trainen van collega’s hoe zij hun omzet en marge kunnen interpreteren;
 • Bijwonen van overleggen met de accountant over de groeiplannen;
 • Coachen van jouw collega’s;
 • HRM werkzaamheden met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie

Ben jij een financial / business controller die enthousiast is over IT en data én door de analyse van cijfers het bedrijf verder kan helpen?

Wij zijn op zoek naar een collega die een relevante opleiding op HBO niveau heeft afgerond en enkele jaren ervaring heeft als controller. Je bent integer, doortastend en communicatief vaardig. Daarnaast ben je accuraat en kun je goed prioriteiten stellen.

Wij bieden een dynamische baan binnen een familiebedrijf. Inmiddels 116 jaar oud, maar nog steeds vol ambitie. Middels onze Co Academy kun je je blijven ontwikkelen. We faciliteren intern en in samenwerking met derden, diverse trainingen, cursussen en opleidingen.

Omdat wij geloven in ‘succes door samenwerking’, zijn zowel onze showroom, het goederenmagazijn en kantoor op één locatie gevestigd in Amstelveen. Daarnaast hebben we nog twee Flagship Stores, gevestigd op de Zuidas in Amsterdam.

Spreekt deze functie je aan, dan maken wij graag een afspraak voor een nadere kennismaking. Voeg bij je sollicitatie een CV en je motivatie toe. Reageren t.a.v. Edwin van der Horst via edwin@vanderhorst.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  © Copyright - Co van der Horst