Vacature: Zonweringspecialist

Voor onze Home Couture afdeling zoeken wij per direct een Zonweringsspecialist. Co van der Horst is een autoriteit op het gebied van Home Textile. Onze interior design boutique concept store bestaat sinds 1905 en heeft een grote passie en ervaring in textiel, die generaties lang is overgedragen.

Toonaangevende Home Couture

Wij werken samen met alle internationale textielhuizen en voeren officiële shop-in-shop formules van toonaangevende merken als Arte, Élitis, Houlès, Laurameroni, Luxaflex, Romo, Rubelli en Pierre Frey. Co van der Horst ontwikkelt eigen confectiemethoden en textielcollecties en werkt samen met een zeer hoogwaardig atelier. Daarnaast zorgen onze eigen stoffeerders voor vakkundige installatie. Naast een gordijn- en zonweringsafdeling laten we op onze Home Couture afdeling een uitgebreide presentatie zien van tapijten, karpetten en behang.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Home Textile bezoeken we beurzen in Milaan, Londen en Parijs, maar houden we ook trends in de mode nauwlettend in de gaten. Van duizenden stoffen beschikt Co van der Horst over extra grote stalen, om een goed beeld kunnen geven van de kleur, het dessin en de soepelheid. Bij ons is woontextiel onlosmakelijk verbonden met interieurarchitectuur.

Heb jij dezelfde passie voor textiel?

Heb je ervaring als Zonweringspecialist, of zou je als enthousiaste junior een intern opleidingstraject willen doorlopen of vanuit de mode een stap willen maken naar de interieurbranche? Reageer dan op deze vacature. Voeg bij je sollicitatie een CV en je motivatie toe. Reageren t.a.v. Stephan van der Horst via inkoop@vanderhorst.nl

Vereisten:

 • Mbo+ of Hbo niveau studie- en/of denkniveau
 • Enthousiast en ambitieus
 • Creatief
 • Commercieel
 • Communicatief
 • Engels vaardig
 • Part-time of full-time beschikbaar (werkdagen in overleg)

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   © Copyright - Co van der Horst