Vacature: Interior Designer (Molteni&C)

Naast een multibrand store van 10.000 m2, beschikt Co van der Horst ook over twee Flagship Stores in Amsterdam met de vooraanstaande Italiaanse merken Flexform en Molteni&C. Een Flagship Store is een grote winkel, volledig gewijd aan een merk of product, waarbij extra aandacht besteed wordt aan de producten door bijvoorbeeld speciale acties, muziek, video’s, accessoires en diensten bij het merk, met de bedoeling om de klanten een belevenis of ‘way of life’ te laten ervaren.

Na de opening van Flexform Amsterdam Flagship Store in 2017, opende halverwege 2022 onder de vlag van Co van der Horst tevens Molteni&C Flagship Store op de Amsterdamse Zuidas, gevestigd in het iconische gebouw Valley. De Flagship Store is verdeeld over 800m2 tussen de begane grond, de 26e en de 27e verdieping, verbonden door een privélift, waar ook de panoramische GREEN gastrobar van chef-kok Peter Lute zich bevindt, volledig ingericht met Molteni&C|Dada items.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (parttime/fulltime) voor onze Molteni&C Flagship Store op de Zuidas.

Gezocht: Interior Designer / verkoopadviseur Molteni&C

Je hebt een voorliefde voor Italiaans design en bent bekend met de collecties van Molteni&C. Je bent zowel creatief in het maken van bijzondere interieurs als precies in het uitwerken van een technische tekeningen. Je bent goed in het zelfstandig draaien van een compleet interieurproject. Je weet je klanten te boeien en overtuigen en houdt regie in de voortgang en uitvoering. Je ontwerp-ambities zijn niet beperkt tot de woonkamer, maar omvatten ook kasten, bedden en stoffering. Wij zoeken een verkooptalent die klanten op interieurgebied adviseert en inspireert. Ben jij de nieuwe collega die onze klanten in de watten gaat leggen? Geef jij een inspirerend en persoonlijk verkoopadvies en overtref je graag de verwachtingen van de klant? Samen zorg je voor een gezellige sfeer en breng je jouw passie voor Italiaanse designmeubelen over op de bezoekers. Je bent pas tevreden als een klant met een glimlach de winkel verlaat!

Wij bieden je een samenwerking binnen een familiebedrijf van 118 jaar oud, een inspirerende werkplek met geweldig uitzicht, enthousiaste collega’s, iconisch Italiaans design, een goede inwerkperiode en een jaarlijks bezoek aan de fabriek in Italië. Een belangrijke voorwaarde is de bereidheid om op zaterdag en/of zondag te werken.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature t.a.v. Ernst Faber via ernst@vanderhorst.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Molteni&C Flagship Store: Beethovenstraat 305, Amsterdam

© Copyright - Co van der Horst