Vacatures: Molteni Experience Store Amsterdam

Dit najaar opent Molteni Experience Store Amsterdam haar deuren. Gevestigd in het iconische gebouw Valley op de Zuidas van Amsterdam. Op ruim 800 m2, verdeeld over de begane grond en twee hoogste verdiepingen vind je straks de Molteni&C | Dada Flagship Store, het Molteni Museum, Molteni Moments en een heel vernieuwend restaurant concept. Molteni Experience Store Amsterdam wordt gerund door Co van der Horst. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit initiatief tot een groot succes te maken.

Gezocht: nieuwe collega’s zonder hoogtevrees!

– Senior Interior Designer

Minimaal 5 jaar ervaring in het luxe segment. Voorliefde voor Italiaans design en bekend met de uitgebreide collecties van Molteni&C | Dada. Zowel creatief in het maken van bijzondere interieurs als precies in het uitwerken van een technische tekening van kasten of een keuken. Je bent goed in het zelfstandig draaien van een compleet interieurproject. Je weet je klanten te boeien en overtuigen en houdt regie in de voortgang en uitvoering. Je ontwerp-ambities zijn niet beperkt tot de woonkamer, maar omvatten ook keukens, kasten, bedden en stoffering.

– Stagiair(e) Hospitality & Styling

Je volgt een relevante opleiding op MBO of hbo-niveau en hebt een grote affiniteit met interieurdesign en hospitality.

– Bezorger/Monteur

Je hebt ervaring met het bezorgen van meubelen bij consumenten of verhuizen. Fysiek sta je je mannetje. Je bent communicatief vaardig en in het bezit van een rijbewijs (groot rijbewijs is een pré).

Voor alle functies zijn wij op zoek naar collega’s die parttime of fulltime willen werken. Tevens vragen wij de bereidheid om op zaterdag en/of zondag te werken. Wij bieden je een samenwerking binnen een familiebedrijf van ruim 116 jaar oud met onder andere een fantastische werkplek, een enthousiast team collega’s, prachtig Italiaans design, een goede inwerkperiode en jaarlijks bezoek aan de fabriek in Italië.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature middels het onderstaande sollicitatieformulier. Wellicht drinken we dan binnenkort een cappuccino (of thee!) om kennis te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Persoonsgegevens

  Vacature

  Vaardigheden functies: Senior Interior Designer of Account Manager B2B

  Vaardigheden functie Bezorger/Monteur

  Werkdagen

  Bevestiging

  © Copyright - Co van der Horst