Verzilver uw ‘Interior Design Time’ cheque

Valley’s preferred interior designer

De elegante afwerking van de Valley-appartementen vraagt om een smaakvolle inrichting. Valley koos daarom interior designer Co van der Horst als partner. Ter inspiratie heeft de hofleverancier drie luxe residenties ingericht, variërend in stijl, sfeer en formaat (55 m2, 94 m2 en 119 m2). Dit geeft u vast ideeën voor uw eigen appartement.

Twee uur ‘Interior Design Time’ cadeau

Ieder appartement is net even anders en dus uniek. En dat geldt ook voor u als bewoner. Uw eigen plek inrichten, kan best een uitdaging zijn. Passen de kleuren, stoffen en het meubilair bij elkaar? Waar komt uw kunst het mooiste tot zijn recht? Om u daarbij te helpen geeft Valley u als nieuwe bewoner een cheque cadeau. Daar staat twee uur advies van een dedicated interior designer tegenover. Dat gesprek vindt plaats in De Boutique Concept Store van Co van der Horst. Daar vindt u meer dan 250 high-end interieurmerken in een showroom van wel 10.000 m2. Een heerlijke plek om ideeën op te doen.

Interior Design Lease Package

Indien u dat wenst kan Co van der Horst uw appartement geheel inrichten en stylen. Daarbij kunt u kiezen voor het Interieur Leaseplan. Dat betekent dat u uw appartement volledig kunt inrichten zonder de hoge kosten van aanschaf. Boek deze afspraak om met één van onze dedicated interior designers van Valley de mogelijkheden te bespreken.

Verzilver hieronder uw afspraak:

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst