Woonstijlen bij Co van der Horst

Met een showroom van bijna 10.000 vierkante meter over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van klassiek, modern tot futuristisch.

Avant-garde dept.

Het Franse woord avant-garde betekent letterlijk voorhoede, waarmee oorspronkelijk werd verwezen naar een groep soldaten die vooruit werden gestuurd. Aan het eind van de 19e eeuw kreeg het begrip een nieuwe uitstraling, waarbij de nadruk meer kwam te liggen op vormgeving dan op de oorspronkelijke betekenis. De Avant-garde Department is trendsettend op gebied van stijl maar ook op het gebied van materiaalgebruik, kleur en duurzaamheid.

Dutch Design

Op onze eerste verdieping is het Dutch Design House gevestigd. U vindt er creaties van gevestigde namen als Dirk van der Kooij en Stephan Siepermann, maar we geven ook juist ruimte aan nieuwe, talentvolle Nederlandse ontwerpers.

Co Luxury

De hoogste kwaliteit in materiaal, detail en comfort. Luxe is niet enkel iets wat kostbaar is. De manier waarop het product gemaakt is, het materiaal, de details en het comfort samen maken het waardevol met een luxe gevoel.

Home Couture

De oorsprong van het familiebedrijf: textiel. Co van der Horst wist in 1905 al een kwalitatieve collectie stoffen samen te stellen. Vandaag is onze collectie ongeëvenaard groot en uitgebreid met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, karpetten en verf.

Italiaans Design

Italië is het designland bij uitstek. Elegant, verfijnd en ook klassiek en authentiek. Op de afdeling Italiaans design staan de meest invloedrijke merken verzameld. Iconen die onlosmakelijk zijn verbonden met Italiaans design.

Verlichting

Met verlichting, onzichtbaar geïnstalleerd of bewust gematerialiseerd, komt er expressie in uw interieur. Sfeer vanuit een lichtplan, waar het liefst al in de eerste ontwerpfase over nagedacht wordt.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst