Woonstijlen Co van der Horst

Co Luxury

De hoogste kwaliteit in materiaal, detail en comfort. Luxe is niet enkel iets wat kostbaar is. De manier waarop het product gemaakt is, het materiaal, de details en het comfort samen maken het waardevol met een luxe gevoel.

Dutch Design

Op onze eerste verdieping is het Dutch Design House gevestigd. U vindt er creaties van gevestigde namen als Dirk van der Kooij en Stephan Siepermann, maar we geven ook juist ruimte aan nieuwe, talentvolle Nederlandse ontwerpers.

Home Couture

De oorsprong van het familiebedrijf: textiel. Co van der Horst wist in 1905 al een kwalitatieve collectie stoffen samen te stellen. Vandaag is onze collectie ongeëvenaard groot en uitgebreid met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, karpetten en verf.

Studio Co

Persoonlijke turn key projecten, studioCo is de ontwerpstudio van de toekomst. Voor een persoonlijke signature brengt studioCo hier alles samen – op internationaal topniveau. Van ontwerp, advies, begeleiding tot oplevering.

Italiaans Design

Italië is het designland bij uitstek. Elegant, verfijnd en ook klassiek en authentiek. Op de afdeling Italiaans design staan de meest invloedrijke merken verzameld. Iconen die onlosmakelijk zijn verbonden met Italiaans design.

Verlichting

Met verlichting, onzichtbaar geïnstalleerd of bewust gematerialiseerd, komt er expressie in uw interieur. Sfeer vanuit een lichtplan, waar het liefst al in de eerste ontwerpfase over nagedacht wordt.

fexform interieuradvies design meubelen co van der horst

Flexform Flagshipstore Amsterdam

Flexform biedt een grote verzameling huishoudelijke meubels voor slaapkamer, eetkamer en woonruimte, maar richt zich vooral op de productie van sofa’s, de kernactiviteit van het bedrijf. Bezoek de website van onze Flexform Flagshipstore in Amsterdam aan de Zuidas