Avant-Garde Dept.

Het Franse woord avant-garde betekent letterlijk voorhoede, waarmee oorspronkelijk werd verwezen naar een groep soldaten die vooruit werden gestuurd. Aan het eind van de 19e eeuw kreeg het begrip een nieuwe uitstraling, waarbij de nadruk meer kwam te liggen op vormgeving dan op de oorspronkelijke betekenis. Co van der Horst,  geeft daar een nieuwe, bijzondere invulling aan:

“De voorhoede op design en interieur tonen”

— Co Avant-Garde Department

En dan niet de snelle stijlen die meer een hype zijn dan een trend.  Maar trendsettend op gebied van stijl maar ook op het gebied van materiaalgebruik, kleur en duurzaamheid.

‘When it comes to going wherever inspiration takes you, the avant-garde department is your destination’

— Co van der Horst

Naast een aantal shop-in-shops die Co van der Horst met een aantal vooruitstrevende designmerken heeft gerealiseerd, hebben we in samenwerking met het befaamde Milanese designersduo Studiopepe een signature-presentatie vorm gegeven onder de naam ‘an.ti.cà.me.ra’ .

Shop-in-Shops:

Baxter Cinema, Arflex, Tom Dixon, Christoph Delcourt collection, Wall&Deco, Kvadrat , cc-tapis,  Pulpo

 
(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht