Avant-garde dept.

Het Franse woord avant-garde betekent letterlijk voorhoede, waarmee oorspronkelijk werd verwezen naar een groep soldaten die vooruit werden gestuurd. Aan het eind van de 19e eeuw kreeg het begrip een nieuwe uitstraling, waarbij de nadruk meer kwam te liggen op vormgeving dan op de oorspronkelijke betekenis. Co van der Horst,  geeft daar een nieuwe, bijzondere invulling aan. En dan niet de snelle stijlen die meer een hype zijn dan een trend.  Maar trendsettend op gebied van stijl maar ook op het gebied van materiaalgebruik, kleur en duurzaamheid.

Naast een aantal shop-in-shops die Co van der Horst met een aantal vooruitstrevende designmerken heeft gerealiseerd, hebben we in samenwerking met het befaamde Milanese designersduo Studiopepe een signature-presentatie vorm gegeven onder de naam ‘an.ti.cà.me.ra’ .

Shop-in-Shops:

Baxter Cinema, Arflex, Tom Dixon, Christoph Delcourt collection, Wall&Deco, Kvadrat , cc-tapis, Pulpo

 

Interior designer

interieur adviseur
Interieuradvies

Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst