Home Couture

De oorsprong van ons familiebedrijf: textiel. Co van der Horst weet al sinds 1905 een kwalitatieve collectie stoffen samen te stellen. Vandaag de dag, is onze collectie ongeëvenaard groot en uitgebreid met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, karpetten en verf.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Home Textile bezoeken we beurzen in Milaan, Londen en Parijs, maar houden we ook trends in de mode nauwlettend in de gaten. Van duizenden stoffen beschikt Co van der Horst over extra grote stalen, om een goed beeld kunnen geven van de kleur, het dessin en de soepelheid.

Bij ons is woontextiel onlosmakelijk verbonden met interieurarchitectuur. Textiel kleedt een ruimte letterlijk en figuurlijk aan. Met textiel laat je stijl, kwaliteit en comfort zien. Het kiezen uit de duizenden soorten lijkt overweldigend, maar geeft ook juist de mogelijkheid om een interieur echt persoonlijk en uniek te maken. Wij adviseren bij het kiezen en combineren, dat leidt vaak tot verrassende en bijzondere projecten.

 

Interior designer

interieur adviseur
Interieuradvies

Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  © Copyright - Co van der Horst