Co Home Couture

De oorsprong van het familiebedrijf: textiel. Co van der Horst wist in 1905 al een kwalitatieve collectie stoffen samen te stellen. Vandaag is onze collectie ongeëvenaard groot en uitgebreid met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, karpetten en verf.

Voor nieuwe ontwikkelingen bezoeken we de stoffenbeurzen in Milaan, Londen en Parijs. Maar we houden ook de mode in de gaten. Zo kunnen wij exclusief de gehele collectie van Hermès laten zien.

Van duizenden stoffen hebben we extra grote stalen in de winkel hangen, zodat u een goed beeld kan vormen van de kleur, het dessin en de soepelheid.

Jacqueline van Gogh, Textielonkoper en stijlmanager Co Home Couture:

“Textiel kleedt een ruimte letterlijk en figuurlijk aan. Met textiel laat je stijl, kwaliteit en comfort zien. Het kiezen uit de duizenden soorten lijkt overweldigend, maar geeft ook juist de mogelijkheid om een interieur echt persoonlijk en uniek te maken. Wij helpen bij het kiezen en combineren, dat leidt vaak tot verrassende en bijzondere projecten.”

 

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Kies een datum en tijdstip

Aanvullend bericht

interieuradvies design meubelen co van der horst
Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.