Dutch Design House

Op onze eerste verdieping is het Dutch Design House gevestigd. U vindt er creaties van gevestigde namen als Dirk van der Kooij en Stephan Siepermann, maar we geven ook juist ruimte aan nieuwe, talentvolle Nederlandse ontwerpers. Altijd de nieuwste collecties van o.a. Arco, Gelderland, Imperfect Design, Montis, Label, Pastoe, Pilat&Pilat, Linteloo, Design of the Times en Van Rossum.

We laten in twee concept-presentaties geheel in stijl en afwerking de toepasbaarheid van Dutch Design laten zien; De Loft en Kamer&Suite.

Voor De Loft hebben we de ruimte gestript tot de ruwbouw uit de jaren 70. Een hoog plafond, ruwe oppervlakken en beton. Deze stijl is ook in nieuwbouw te realiseren, in Amerika ‘new loft’ of ‘soft loft’ genoemd. Wij kozen  met onze partner Ewald Bosgoed voor een haard als roomdivider, met een stoere, stalen ombouw. Verder grote meubelen met behoud van ruimte en transparantie. Materialen als staal, hout, leer en glas passen in de stijl.

De Kamer&Suite geeft een moderne invulling van de typische voor- en achterkamer uit de jaren 30. De stijl wordt gekenmerkt door strakke profiellijsten en vlakke panelen en is hiermee ook in moderne woningen te creëren. Partner Soares Parket legde een strakke vloer met witte, brede delen van eikenhout die de kamer een hedendaagse uitstraling geeft.

Merken:

 
(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail adres*

   Telefoonnummer*

   Kies een datum en tijdstip

   Aanvullend bericht

   © Copyright - Co van der Horst