Dutch Design House

Op onze eerste verdieping is het Dutch Design House gevestigd. U vindt er creaties van gevestigde namen als Dirk van der Kooij en Stephan Siepermann, maar we geven ook juist ruimte aan nieuwe, talentvolle Nederlandse ontwerpers. Altijd de nieuwste collecties van o.a. Arco, Gelderland, Imperfect Design, Montis, Label, Pastoe, Pilat&Pilat, Linteloo, Design of the Times en Van Rossum.

We laten in twee concept-presentaties geheel in stijl en afwerking de toepasbaarheid van Dutch Design laten zien; De Loft en Kamer&Suite.

Voor De Loft hebben we de ruimte gestript tot de ruwbouw uit de jaren 70. Een hoog plafond, ruwe oppervlakken en beton. Deze stijl is ook in nieuwbouw te realiseren, in Amerika ‘new loft’ of ‘soft loft’ genoemd. Wij kozen  met onze partner Ewald Bosgoed voor een haard als roomdivider, met een stoere, stalen ombouw. Verder grote meubelen met behoud van ruimte en transparantie. Materialen als staal, hout, leer en glas passen in de stijl.

De Kamer&Suite geeft een moderne invulling van de typische voor- en achterkamer uit de jaren 30. De stijl wordt gekenmerkt door strakke profiellijsten en vlakke panelen en is hiermee ook in moderne woningen te creëren. Partner Soares Parket legde een strakke vloer met witte, brede delen van eikenhout die de kamer een hedendaagse uitstraling geeft.

Merken:

 

Interior designer

interieur adviseur
Interieuradvies

Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  © Copyright - Co van der Horst