Leolux Concept Store

Bij Co van der Horst vindt u de enige Leolux Concept Store.  Hier worden de nieuwste collecties aan u gepresenteerd.

Leolux biedt een ruim aanbod aan banken, hoekbanken, fauteuils, poufs, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen. De Leolux collectie is ingedeeld is drie segmenten, Silver, Roots en Sculptures, van tijdloos tot modern design. Ontdek zelf de Leolux Collectie in Leolux Concept Store bij Co van der Horst.

Leolux staat bekend om haar meubelen in leer. Maar ook als u kiest voor stof biedt Leolux volop keuze. Het kiezen van de bekleding, zithoogte en comfort van de kussens vormen belangrijke aspecten bij het personaliseren van uw Leolux bank. Voor elke gewenste woonstijl, van modern tot klassiek.

Kiest u voor strak design, lounge of juist een actieve zit? De interior designers van Co van der Horst staan voor u klaar en adviseren u uitgebreid om voor u de juiste keuze te maken.

U bent van harte welkom bij de Leolux Concept Store, kom langs of maak direct een afspraak via leolux@vanderhorst.nl.

Leolux Creator

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor uw interieur vergt heel wat van uw verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kunt u ze zich voor de geest halen? Voortaan wel, met de Leolux Creator. En u hoeft er niet eens de deur voor uit.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Aanvullend bericht

  Interior designer

  interieur adviseur
  Interieuradvies

  Met een showroom van 10.000 m2 over vijf verdiepingen kun je bij Co van der Horst voor iedere woonstijl terecht. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. Onze getalenteerde interior designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens.

  © Copyright - Co van der Horst