StudioCo

Persoonlijke turn key projecten, studioCo is de ontwerpstudio van de toekomst. Voor een persoonlijke signature brengt studioCo hier alles samen – op internationaal topniveau. Van ontwerp, advies, begeleiding tot oplevering.

Met de nieuwste 3D live moodboards komen we snel tot keuzes over indeling, stijl, interieur en materiaal. Met ons netwerk van partners en meer dan 250 designmerken stellen we een ontwerp samen dat past bij uw individuele voorkeuren en wensen.

Met studioCo heeft u aan één contactpersoon genoeg. Wij communiceren met projectpartners, van de architect  tot de stukadoor. Zo realiseert u uw restyle, verbouwing of nieuwbouw efficiënt, zorgeloos en toch met persoonlijke stijl.

PARTNERS

Marc Smithuis Keukenarchitectuur, Intercodam Studio, Krijtenberg Sound&Vision, Kunst+Co, Soares parket, Oikos,  B&C Hoveniersbedrijf, Heinsius Clay&Tadelakt, Solidnature, Ewald Bosgoed openhaardenontwerpstudio

Jacqueline van Gogh, manager studioCo:

“De nieuwe ontwerpstudio werkt als een inspiratie-hub. Van hieruit kun je moeiteloos de meest ambitieuze plannen gestalte geven.

studioCo biedt een ongekende mix. Van futuristische woonstijlen en retro-looks. En ook live home-domotica, kunst, objecten en origineel vakwerk van stoffeerder tot interieurbouwer.”

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.