Verlichting

Met verlichting, onzichtbaar geïnstalleerd of bewust gematerialiseerd, komt er expressie in uw interieur. Sfeer vanuit een lichtplan, waar het liefst al in de eerste ontwerpfase over nagedacht wordt.

En om het u te laten ervaren, hebben we light experience ontwikkeld. In dit lab ziet u met eigen ogen wat verschillende verlichting voor effect heeft op een ruimte. Van lichtsysteem tot kroonluchters, plafonnières, tafel- en staande lampen, vloerlampen, hanglampen, wandlampen en lampenkappen.

Of u nu op zoek bent naar die ene bijzondere designlamp of behoefte heeft aan een compleet lichtplan waarbij ook de technische kant van verlichting aan bod komt; onze lichtadviseurs helpen u graag.

Vikki Lefeber, Co van der Horst lichtspecialiste:

““Licht kun je onderscheiden in drie verschillende onderdelen: basis licht (om te kunnen zien), accent licht (iets aanlichten) decoratief licht (sfeer maker), dat maakt het interessant maar ook complex. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van trends en innovaties. Als lichtspecialist vertaal ik de oneindige mogelijkheden naar de wensen van onze klanten.”

 

Voornaam*

Achternaam*

E-mail adres*

Telefoonnummer*

Aanvullend bericht

(Online) Interieuradvies

Met uw eigen stijl en woonwensen gaan wij graag aan de slag. We helpen u met het vinden van uw persoonlijke voorkeuren en maken vervolgens de combinaties van meubelen, textiel, verlichting en accessoires. We maken graag tijd voor u.