title1title1title1

Zakelijk interieur;
succesvol zakendoen begint bij een fijne werkomgeving

Succesvolle bedrijven hebben identiteit. Die dragen ze uit in wie ze zijn en wat ze doen. Een zakelijk interieur dat daar naadloos op aansluit versterkt. Onze kracht schuilt in maatwerk, ofwel inrichten met de identiteit van uw bedrijf als uitgangspunt.

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren een omgeving die aansluit bij de corporate identity en die persoonlijkheid uitstraalt, zonder afbreuk te doen aan comfort en ergonomie. We waren betrokken bij de interieurs van onder andere boardrooms, hotels, restaurants, jachten en een kinderdagverblijf. Stuk voor stuk mooie klussen en elke keer weer een uitdaging om in stijl en kleurgebruik de essentie van het bedrijf te vatten. Het geeft ons bijzonder veel werkplezier.

Het klikte. Ze voelden aan wat onze bedoeling was en we zijn meer dan tevreden met het resultaat.’

Geïnteresseerd?
Jacqueline Denissen geeft u graag meer informatie.

title1title1title1title1

Zelfstandig architect of stylist? Laat Co van der Horst je ontzorgen!

Co van der HorstBen je op zoek naar een partner die je kan ontzorgen, zodat je jezelf kunt concentreren op de klant? Ga eens praten met Co van der Horst. Als architect blijf je leading in contact met de klant en de creatieve keuzes. Wij dragen zorg voor inkoop en procesbegeleiding en zorgen voor transport en installatie. Uiteraard ook buiten de landsgrenzen. Dat is natuurlijk handig, maar extra mooi meegenomen is dat je gebruik kunt maken van de uitgebreide collectie in de winkel en van ons nog uitgebreidere stalenlab. We organiseren regelmatig events en workshops om je te informeren over de laatste trends, technieken en mogelijkheden. Én je kunt rustig werken in ons CoCo Café met gratis wifi.

Interesse?

Maak een afspraak met Jacqueline Denissen om de mogelijkheden te bespreken.